BOVEN DE €50, GRATIS VERZENDING BINNEN NL

Verzenden 

Wij willen dat u zo snel mogelijk kan genieten van onze 100% natuurlijke producten. Daarom is een snelle levering belangrijk voor ons. De bestelde producten worden doorgaans 24 uur na de geplaatste bestelling verzonden en uiterlijk 48 uur na de geplaatste bestelling verzonden, mits anders aangegeven. 

Retourneren

Heeft u een product besteld en wilt u dat graag retourneren? Dat is bij ons uiteraard mogelijk! Leest u gerust ons retourbeleid door zodat u weet wanneer u wel en niet kan retourneren en wanneer de (on)kosten hiervoor geheel worden vergoedt. 

Retourneren zonder opgave van reden
Het kan voorkomen dat u een product besteld en wanneer het aankomt denkt 'dit is toch niet helemaal iets voor mij' (komt vaak voor bij 100% natuurlijke cosmetische producten). In dit geval heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. 


Beschadigde producten

Is het product aangekomen in een staat dat het niet meer beschadigd/bruikbaar is, dan wordt er een vervangend product opgestuurd. In dit geval kunt u contact met ons opnemen via info@andelia.nl onder vermelding van uw ordernummer en eventuele foto's van het beschadigde product. Er wordt doorgaans binnen 8 uur op uw e-mail gereageerd. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@andelia.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Let op:
Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten

  1. Wanneer er reeds gebruik is gemaakt van het product

 Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.

a. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument
b. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
c. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
d. die snel kunnen bederven of verouderen;
e. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
f. voor losse kranten en tijdschriften
g. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Garantie

Op de producten van Andelia (mits anders omschreven op het product zelf) zit een garantie termijn van één jaar. 

Identiteit ondernemer

Andelia
Louise Wentland 2
1705 ME Heerhugowaard
info@andelia.nl
085 – 130 19 82
KVK nr: 69074437
BTW nr: NL001125605B17