GRATIS VERZENDING VANAF €50,- BINNEN NL

Neembladeren: Het eeuwenoude recept tegen huidaandoeningen

Neembladeren: Het eeuwenoude recept tegen huidaandoeningen

Een zeepje samengesteld in Ghana dat een weldaad is voor de huid. Heb je een onrustige huid? Last van Acne? Dan is dit blog artikel voor jou een must read. We gaan het namelijk hebben over een zeepje uit Ghana dat is samengesteld uit Sheabutter en neembladeren. De eigenschappen hiervan en waarom het het een weldaad voor de huid is, dat lees je in dit blogartikel. 

Wat zijn Neembladeren?

Neembladeren zijn een eeuwen lang gebruikt middel, waarbij het naast de ontgiftende werking, het ook zou helpen rimpels te verminderen volgens de oude ayurvedische geschriften. In India behoort het baden met neembladeren nog steeds tot een bijna dagelijkse routine.
Bij alle huidproblemen van allergische reacties tot ernstige huidaandoeningen wordt er aangeraden om te badderen met neem bladeren.
 

Neembladeren en de voordelen ervan

Neembladeren hebben veel voordelen wanneer het op gezondheid voor zowel uitwendig als inwendig gebruik aankomt. 

In 2011 is er zelfs een onderzoek geweest naar de medicinale eigenschappen van neembladeren en kwamen tijdens dit onderzoek tot de ontdekking dat door de schimmelwerende en antibacteriële eigenschappen van neembladeren, het een interessante ingrediënt is voor shampoos en hoofdhuidreinigers. Het houdt namelijk de huid gehydrateerd terwijl het tegelijkertijd roos verwijdert en het haar versterkt.
Neembladeren werken ook ontsmettend en helpt tegen hardnekkige huidaandoeningen zoals schimmels en ontstekeningen. Daarnaast kunnen de bladeren ook voor veel ondersteunende huidaandoeningen worden gebruikt zoals eczeem, ringwormen, acne en andere huidonzuiverheden.

 

Neem tegen acne

Neem verwijdert niet alleen veel vet en bacteriën die acne kunnen verergeren, maar door de antibacteriële eigenschappen kan het ook toekomstige uitbraken voorkomen en helpen de antioxidanten erin om littekens te minimaliseren en de huid er fris uit te laten zien. Ook is de kans op huidverslapping minder omdat neem een hoog gehalte aan vitamine E heeft wat collageen stimuleert.
 

“De belangrijke gezondheidsvoordelen van neembladeren zijn hun vermogen om de gezondheid van haar en hoofdhuid te verbeteren, irritatie te verzachten, de huid te beschermen, het immuunsysteem te stimuleren en ontstekingen en bijbehorende ziekten te verminderen”

 

De Neem Miracle van Andelia is een zeep dat bestaat uit Sheabutter gemengd met tot poeder vermaalde neembladeren.

Ben jij voor het eerst op ons website en wil je weten wat andere klanten over ons service en producten zeggen? Bekijk ons reviews op Trustpilot!

Laat een reactie achter

Translation missing: nl.blogs.comments.description

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd