GRATIS VERZENDING BINNEN NL $50 | BINNEN EU €75 SHOP NOW

In dit blog artikel worden de eigenschappen van de 100% natuurlijke Hot Oil Treatment van Andelia vergeleken met een hormoonzalf.
Read more

Mijn interesse in natuurlijke huidverzorgingsproducten, de start van Andelia en mijn persoonlijke missie. Dat lees je allemaal in dit blog artikel. 

Read more

Mary-Ann, orthomoleculair coach van beroep, heeft een paar 100% natuurlijke producten van Andelia meegenomen naar haar vakantie bestemming.
Read more

Yes, ik weet wat je denkt...smeren of opeten? Hoezo? Nou wij verkopen als een cosmetisch product, maar de kokosolie die...

Read more

Ongeraffineerde shea butter is een echte must-have als je van 100% natuurlijke producten houdt. Lees in dit blogartikel 5 redenen waarom!
Read more

Tijdens de zomermaanden is er meer vochtigheid in de lucht, vochtigheid helpt om de moisturizer in jouw huid te behouden en de huidbarrière te beschermen. In de koude maanden wordt de buitenlucht, evenals de binnenlucht (mede door het gebruik van de verwarming), veel droger.
Read more

Heerlijk op vakantie geweest, je huid opgeladen met vitamine D en heerlijk je hoofd leeggemaakt terwijl je genoot van een exotische (non) alcoholisch drankje. Maar wanneer je vervolgens thuis komt is je huid opeens wat doffig…hoe kan dat?

Read more

Is het nou African Blacksoap of Marrocan Blacksoap? Het kan allebei, in deze blog leggen we uit wat de verschillen zijn waar deze natuurlijke zepen goed voor zijn!
Read more