BOVEN DE €50, GRATIS VERZENDING BINNEN NL

Het natuurlijke alternatief voor hormoonzalf? Hot Oil Treatment van Andelia

Het natuurlijke alternatief voor hormoonzalf? Hot Oil Treatment van Andelia

LET OP: Afbeeldingen in dit blogartikel kunnen als schokkend worden ervaren.

De Hot Oil Treatment van Marlon Rozenblad, geneest al jaar en dag haar- en hoofdhuidproblemen, zoals eczeem, roos en schimmels.

“Waar de medische wereld geen soelaas wist te bieden voor de verschillende klanten/patiënten die bij mij langskwamen, heeft de Hot Oil Treatment hen kunnen helpen om van hun verschrikkelijke huidklachten af te komen” Aldus de hoofdhuidspecialist Marlon Rozenblad.Voor ons dus reden genoeg om dieper in te gaan op het product, en waarom wij het “Het natuurlijke alternatief op hormoonzalf” noemen. 

Wat is de Hot Oil Treatment van Andelia?

De Hot Oil Treatment die gemaakt wordt door Marlon Rozenblad is volgens de woorden van Marlon zelf “vettige bestanddelen voortgekomen uit verschillende bladeren”.
Het is vergelijkbaar met theeboomolie en het proces om deze te verkrijgen, enkel is het wel zo dat bij de totstandkoming van de Hot Oil Treatment gebruik wordt gemaakt van diverse bladeren en dus niet van maar één soort, zoals bij theeboomolie.. of beter bekend als Tea Tree olie.

Om gebruik te maken van de Hot Oil Treatment hoeft het niet eerst verwarmd te worden, ook al zou de naam doen suggereren van wel. Je kan de Hot Oil Treatment dus direct vanuit het potje op de plek van de aandoening aanbrengen.

De meeste behandelingen die Marlon Rozenblad uitvoert, zijn behandelingen voor ringworm, alopecia en het onderdrukken van psoriasis.

“Waar de medische wereld geen soelaas wist te bieden voor de verschillende klanten/patiënten die bij mij langskwamen, heeft de Hot Oil Treatment hen kunnen helpen om van hun verschrikkelijke huidklachten af te komen”
- Marlon Rozenblad, haar- en hoofdhuidspecialist

Ringworm

Ringworm (in Suriname beter bekend als lota) is een aandoening, die door schimmels wordt veroorzaakt. De aandoening wordt ook wel tinea corporis (op de romp) genoemd of tinea capitis (als het op het hoofd is gelokaliseerd).

Kind met schimmel bij Marlon Rozenblad


De schimmel dringt de bovenste lagen van de huid binnen, begint daar te groeien en sporen te vormen. De schimmel vermenigvuldigt zich met deze sporen en kan zich zo verspreiden naar andere mensen en dieren. De typische ringworm-plekken zijn rood en rond en worden steeds groter. De ringen zijn scherp begrensd, met een regelmatige uitbreiding aan de randen. Het randgebied is iets verheven, vertoont roodheid, kan gaan schilferen en heeft soms kleine pukkeltjes.

Alopecia

Alopecia (ook bekend als telogeen effluvium) kan verschillende oorzaken hebben. Het kan inwendig zijn, door middel van stress of een traumatische ervaring bijvoorbeeld door een bevalling, sterfgeval of ernstige ziekte.

Ook kan het uitwendig zijn, door vuiligheid van buitenaf door bijvoorbeeld het gebruik van een gemeenschappelijke kam, of het te strak vlechten van het haar (alopecia tractia) wat veel voorkomt in de afro-gemeenschap.
 

Alopecia door te strak weaven/vlechtenDe alopecia die wordt bestreden met de Hot Oil Treatment , is de alopecia met een uitwendige oorzaak.

Psoriasis

Psoriasis is een chronische huidaandoening waarbij er op de huid rode plekken met witte schilfers ontstaan. Deze plekken kunnen op het hele lichaam voorkomen, maar vooral op de ellebogen, knieën, scheenbenen en onder het hoofdhaar. Soms jeuken de plekken of doen ze pijn. Een klein deel van de mensen met psoriasis krijgt ontstekingen in de gewrichten, voornamelijk in de handen en voeten (artritis psoriatica).

De huid vernieuwt bij iedereen voortdurend; nieuwe cellen worden aangemaakt en oude cellen schilferen af. Deze oude cellen zijn zo klein dat dit proces onopgemerkt verloopt.

"Werkt erg goed voor mijn huid na 2 dagen van warmte allergie af normaal moest ik een week smeren met hormoon zalf"
- Judith via Judge.me Product reviews

Na ongeveer 28 dagen is de huid vernieuwd. Bij mensen met psoriasis gaat het proces van huidvernieuwing veel sneller; de huid vernieuwt zich in 6 à 7 dagen.Doordat dit proces sneller verloopt dan normaal, worden de nieuwe huidcellen niet goed aangemaakt en sterven ze af. Hierdoor ontstaat er een dikke laag van dode huidcellen.
Deze huidcellen worden niet op tijd afgestoten. Het resultaat hiervan is een dikke, geïrriteerde, rode, schilferige plek.

 

 

Waarom noem je de Hot Oil Treatment het natuurlijke alternatief voor hormoonzalf?

Dit komt omdat de Hot Oil Treatment een 100% plantaardig product is die in veel gevallen dezelfde werking heeft als een hormoonzalf, zonder dat het de nadelige bijwerkingen heeft. Waar het bij een normale hormoonzalf kan voorkomen dat o.a. de huid verdunt (atrofie), laat de Hot Oil Treatment de huid volledig intact en pakt effectief de plek aan waar de aandoening zich bevindt.


Een multifunctioneel product

Naast het verhelpen van huidklachten, heeft de Hot Oil Treatment ook nog een andere werking; namelijk het verlichten van pijnlijke spieren en gewrichten.

Door de Hot Oil Treatment in te masseren op de plekken van de pijnlijke spieren en/of gewrichten, kan de Hot Oil Treatment helpen om dit te verlichten of helemaal te elimineren.

Bronvermelding:
British Skin Foundation
Huidfonds.nl
U.S. National Libary of Medicine

 

Laat een reactie achter

Translation missing: nl.blogs.comments.description

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd