GRATIS VERZENDING BINNEN NL $50 | BINNEN EU €75 SHOP NOW

Andelia: Het merk

Het merk Andelia is geboren uit de steeds meer toenemende behoefte van natuurlijke en eerlijke verzorgingsproducten voor huid en haar in de westerse samenleving. De producten van Andelia worden veelal in Afrikaanse en carribische landen geproduceerd en zijn 100% natuurlijk en organisch (en dus Vegan Proof). De producten van Andelia staan garant voor een natuurlijke en gezonde voeding van huid en haar en de producten bevatten daarom geen parfum en (syntetische) conserveringsmiddelen. Ook worden de producten niet getest op dieren! (waarom zouden we?)

De naam Andelia is afkomstig van de moeder van de oprichters van het merk. De in Santigron geboren moeder van de oprichters kwam sinds geboorte al in aanraking met de verzorgingsproducten die de natuur biedt en heeft hierbij geleerd om respectvol met de natuur om te gaan. Haar moeder (dus de oma van de oprichters) is de producent van de Krappa olie dat Andelia in het assortiment heeft.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen:

Alle producten van Andelia worden eerlijk gemaakt onder goede omstandigheden van de locale bevolking. Met de inkoop van de producten investeert Andelia ook in de locale bevolking van waar de producten vandaan komen. Op alle producten is het land van herkomst terug te vinden.

Het logo 

Alle producten die wij verkopen zijn      organisch/plantaardig. Het bovenste gedeelte van het logo vertegenwoordigt daarom de bladeren van de planten en de bomen waar we onze producten van maken. Al onze producten komen uit afrikaanse landen, het amazone gebied en het Caribische gebied. 

 

Dit gedeelte van ons logo staat voor onze cultuur. De Krabasi zoals we dat is Suriname noemen speelt een grote rol in de inheemse cultuur van de (bosland)creolen. We gebruiken het om er uit te drinken, om er mee te baden en zelfs voor spirituele doeleinden. Ook wordt de Krabasi gebruikt voor het maken van natuurlijke medicijnen in het binnenland van Suriname. 

 

Logo Angisa

Het logo als geheel staat voor een ander gedeelte van ons cultuur, dat is namelijk een vrouw die een Angisa draagt (in het logo is het een vrouwelijke silhouet). De Angisa is onderdeel van het Koto kostuum dat gedragen wordt door de Creoolse vrouwen in Suriname. Ook onze moeder draagt dit tijdens speciale culturele en spirituele gelegenheden 


Andelia on the road