Over Ons

EMBRACE NATURE 
BECAUSE YOU'RE A PART OF IT

Andelia Waar wij in geloven

Andelia: The Owner & The Brand

Sinds 2017 begon Jair Zeegelaar een zoektocht naar de beste 100% natuurlijke producten uit verschillende afrikaanse landen, het amazone- en Caribische gebied.

Waar wij in geloven

Wij geloven erin dat alles wat wij als mensen nodig hebben terug te vinden is in de natuur. Dit geloven wij omdat we onderdeel zijn van de natuur.

Met Andelia brengen wij daarom 100% natuurlijke haar & huidverzorgingsproducten op de markt. Dit heeft een aantal voordelen:

* producten die 100% eerlijk & natuurlijk zijn, dus zowel haar als huid ten goede komen

* antwoord op toenemende vraag van 100% natuurlijke producten in westerse landen.

* lokale economieën van derde wereldlanden verbinden met de Europese vraag. Hiermee stimuleren wij de economieën in de verschillende derde wereldlanden

Door te kopen bij Andelia support u:

Andelia Tonka producten
Andelia Lokale bevolking van derde wereldlanden

Lokale bevolkingen van de derde wereldlanden

Andelia lesgeld voor de kinderen in derde wereldlanden

Werkende moeders in de derde wereldlanden & lesgeld voor hun kinderen

Andelia micro economieen

Micro economieën 

Het ontstaan van de brand

Voor de founder van Andelia (ontstaan in 2017) was de onderneming voor de hand liggend. Zelf geboren in Amsterdam maar met Surinaamse ouders, waren de Surinaamse remedies niet weg te denken in het huishouden. Hij heeft daarom ook niet voor niets de brand vernoemd naar zijn moeder zoals zij in haar eigen dorp (Santigron, Suriname) genoemd wordt. 

Andelia Hoe is de brand ontstaan

Uitleg van het Logo

Andelia organic natuur

Organic / Plantbased (Natuur)

Dit gedeelte (3 blaadjes) van het logo staat voor de plantaardige producten van Andelia. Alle producten komen daarnaast uit Afrikaanse landen, het Amazonegebied en het Caribische gebied. 

Andelia cultuur kalebas

Kalebas / Crabasi (Cultuur)

De crabasi zoals het in het surinaams wordt genoemd maakt een groot onderdeel uit van de surinaamse cultuur. Het wordt gebruikt om mee te baden, om mee te voeden en zelfs ook voor spirituele doeleinden. In de inheemse dorpen van Suriname wordt het ook gebruikt om plantaardige medicijnen in te maken. 

Andelia Angisa cultuur

Angisa (Cultuur)

Het logo in z'n geheel staat voor een silhouet van een vrouwelijk gezicht die een angisa draagt. De angisa is onderdeel van de creoolse klederdracht in Suriname. Dit wordt gedragen bij speciale gelegenheden met zowel culturele als spirituele doeleinden.

Andelia Sheabutter in the making


Zoals de founder zelf zegt is de brand ontstaan in 2017 maar gaan de remedies terug naar 1762 (het jaartal waar de marrons/boslandcreolen zich vrij vochten van de slavernij in Suriname, 100 jaar eerder dan de stadscreolen).


"If I'm in harmony with my family, that's succes"
- African Proverb

De landen waar wij actief zijn met inkopen van
100% natuurlijke producten bij locale boeren

Op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen? Schrijf je in!

Met inschrijving van de nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen van Andelia, speciale kortingsacties en meer!
Schrijf je nu in 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods

Dutch