GRATIS VERZENDING VANAF €50,- BINNEN NL

De geweldige eigenschappen van Hibiscus voor de huid

De geweldige eigenschappen van Hibiscus voor de huid

Hibiscus is een verbazingwekkende plant met veel voordelen voor de huid. Haar bloemen worden gebruikt in cosmetica en haar olie is uitstekend om de huid gehydrateerd te houden. Hibiscusextract kan ook rimpels en fijne lijntjes helpen verminderen. Dit natuurlijke middel wordt al eeuwenlang gebruikt in Azië en Afrika, en wint nu aan populariteit in het Westen naarmate meer mensen de ongelooflijke voordelen ervan ontdekken. In dit blogartikel leggen wij uit waarom hibiscus onderdeel zou moeten uitmaken van uw dagelijkse skincare routine. 

Antioxidanten die beschermen tegen schade door vrije radicalen

Hibiscus is een uitstekende keuze voor huidverzorging vanwege zijn antioxiderende eigenschappen. De antioxidanten die het bevat kunnen helpen uw huid te beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen, en bieden een natuurlijke verdediging tegen negatieve omgevingsfactoren. De vitaminen en mineralen die van nature in hibiscus zitten, zijn een effectieve manier om de algehele gezondheid van je huid te verbeteren zonder agressieve chemicaliën of ingrediënten. Bovendien kunt u bij gebruik als onderdeel van uw dagelijkse routine in relatief korte tijd blijvende resultaten zien. Neem hibiscus op in uw huidverzorging voor een betere teint en bescherming tegen schade door vrije radicalen!

Hibiscus verbetert de elasticiteit in de huid voor een jongere en strakker uiterlijk 

Hibiscus is een populair en krachtig natuurlijk middel om de tekenen van veroudering te helpen verminderen, de elasticiteit van de huid te verbeteren en haar een jeugdiger uiterlijk te geven. De werkzame stoffen in hibiscus, zoals vitamine C en flavonoïden, versterken de huid en beschermen tegen schade op de huid van buitenaf. Bovendien helpen de antioxidanten vrije radicalen, die rimpels kunnen veroorzaken, te neutraliseren. 

Hibiscus tegen acne

Het is met name bekend dat het een ontstekingsremmend effect heeft dat roodheid en irritatie als gevolg van acne helpt verminderen. Zoals hierboven al aangegeven bevat het antioxidanten die vrije radicalen in de huid bestrijden en de genezing, van puistjes of littekens veroorzaakt door acne, bevorderen. Bovendien, hibiscus heeft antibacteriële eigenschappen die kunnen helpen de hoeveelheid bacteriën op de huid te verminderen en verdere uitbraken te voorkomen. Bovendien is hibiscus zacht genoeg voor de huid om regelmatig te worden gebruikt zonder verdere irritatie of schade te veroorzaken.

 

Hibiscus Blossom: Hibiscus als zeep gemengd met sheabutter

Al eeuwenlang staat hibiscus bekend om zijn natuurlijk reinigende en voedende eigenschappen. Nu met de combinatie van sheaboter gegoten in een heerlijke en rijke zeep, worden deze voordelen vermenigvuldigd. Bij last van acne worden gifstoffen en onzuiverheden uit de poriën gespoeld en toekomstige acne-uitbraken worden voorkomen.  De met zeep verrijkte karitéboter creëert een superkrachtig reinigingsmiddel dat de huid zacht, gehydrateerd en stralend achterlaat. Deze 'Match made in Africa' van enkel en alleen plantaardige ingrediënten bevat essentiële vetzuren, antioxidanten en vitaminen die nodig zijn om de huid er gezond uit te laten zien. Bij elk gebruik ervaar je de hele dag door een hydraterende bescherming die na verloop van tijd leidt tot een jeugdiger uitziende teint.  

Ik gebruik deze zeep sinds een week aan het eind van de dag voor het reinigen van mijn gezicht en was sinds de eerste keer enthousiast! Mijn huid voelt schoon en zacht na het reinigen, totaal niet droog. Ik wissel deze zeep af met de African Black Soap van Andelia :) Ten slotte is dit een super fijne webshop en service. Ik zal hier zeker blijven bestellen! - Sera W. via Product Reviews

Al met al is hibiscus een geweldig natuurlijk ingrediënt dat de huid talloze voordelen biedt. Van het bestrijden van schade door vrije radicalen tot het verbeteren van de elasticiteit, het onder controle houden van de olieproductie en meer - hibiscus is echt een wonderingrediënt! En omdat je het zowel plaatselijk als inwendig kunt gebruiken, zijn de effecten niet alleen uitwendig zichtbaar. Als je de geweldige voordelen van hibiscus wilt ervaren, waarom probeer je dan niet onze Hibiscusbloesem Shea Zeep? Handgemaakt met gezonde ingrediënten die voldoen aan onze strenge Workflow-normen, wordt u niet alleen getrakteerd op heerlijke aroma's, maar ook op alle verbazingwekkende voordelen voor de huid!1. De voordelen van Hibiscus voor de huid introduceren

Alle voordelen van Hibiscus nog even op een rijtje:

- Hibiscus is geweldig voor de huid omdat het antioxidanten bevat die kunnen helpen beschermen tegen schade door vrije radicalen

- Hibiscus kan de elasticiteit van de huid helpen verbeteren, waardoor deze er jonger en strakker uitziet

- Hibiscus helpt de olieproductie onder controle te houden waardoor het een ideaal ingrediënt is voor mensen met een vette of acne-gevoelige huid. 
 

Ben jij voor het eerst op ons website en wil je weten wat andere klanten over ons service en producten zeggen? Bekijk ons reviews op: Trustpilot!

Laat een reactie achter

Translation missing: nl.blogs.comments.description

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd