BOVEN DE €50, GRATIS VERZENDING BINNEN NL

Tonka olie & Moisturizer: Haargroei begint met een gezonde hoofdhuid

Tonka olie & Moisturizer: Haargroei begint met een gezonde hoofdhuid

Als je op zoek bent naar een natuurlijke oplossing om te helpen bij haargroei en een gezonde hoofdhuid, dan kunnen de Tonka producten het antwoord zijn. Tonka olie wordt gewonnen uit de bonen van de tonkaboom die inheems is in Midden- en Zuid-Amerika. De olie heeft een groot aantal toepassingen, zoals huidverzorging en haarverzorging. Laten we eens kijken waarom tonka olie aan populariteit wint als effectief ingrediënt in haargroei- en hoofdhuid gezondheidsproducten. 

De bouwstoffen in Tonka voor een gezonde hoofdhuid

Tonka olie bevat verschillende actieve ingrediënten die gunstig zijn voor de haargroei en de en een gezonde hoofdhuid. Deze omvatten cumarine, kaneelzuren, tannines, flavonoïden, fenolen en terpenen die allemaal ontstekingsremmende eigenschappen hebben. Dit betekent dat tonka olie kan helpen ontstekingen in de hoofdhuid te verminderen, wat kan leiden tot gezondere haarzakjes en een betere doorbloeding. Bovendien bevat tonka olie & moisturizer essentiële vetzuren zoals oliezuur, dat helpt je haar sterk en gezond te houden. 

Sinds ik Tonka olie en meerdere product gebruik heb ik minder last van huid problemen. En mijn haar begint telkens
gezonder uit te zien en te groeien

- N. Paula via Product Reviews

 

De voordelen van tonka producten 

Tonka olie heeft veel voordelen als het gaat om het bevorderen van een gezonde haargroei en een gezonde hoofdhuid. Het helpt je hoofdhuid te hydrateren en het voedt jouw haar met antioxidanten die oxidatieve schade door milieuverontreinigende stoffen zoals wind of blootstelling aan de zon kunnen helpen voorkomen. Daarnaast kunnen Tonka olie en moisturizer ook helpen bij roos door droogheid of jeuk op de hoofdhuid te verzachten en de talgproductie in balans te brengen - dit helpt je hoofdhuid schoon te houden zonder het haar zelf te veel uit te drogen, zoals bijvoorbeeld anti-roosshampoos dat wel doen! 

Tonka olie in haar verzorgingsproducten

 Er zijn veel verschillende soorten haar verzorgingsproducten verkrijgbaar die tonka olie bevatten, zoals shampoos, conditioners, maskers, oliën, serums, leave-in behandelingen, enz. Deze producten kunnen dagelijks of slechts eenmaal per week worden gebruikt, afhankelijk van je behoeften; ze moeten echter altijd worden gebruikt na het wassen van je haar, zodat de ingrediënten meer tijd hebben om in de haarzakjes van hoofdhuid door te dringen. Voor de beste resultaten gebruik je kwaliteitsproducten met natuurlijke ingrediënten die speciaal zijn ontwikkeld voor het bevorderen van een gezonde haargroei en een gezonde hoofdhuid. De Tonka olie & moisturizer van Andelia zijn 100% natuurlijk, waarvan de Tonka olie 100% puur is en waarbij aan de moisturizer Aloë vera is toegevoegd. Deze Tonka olie wordt vervaardigd in Suriname door Marlon Rozenblad. Hij is tevens meesterkapper en hoofdhuidspecialist.   

De combinatie van de tonka olie en de moisterizer is erg fijn voor mijn haar. Pas een week gebruikt en merk al vermindering in mijn haarroos.
 - S. Nora via Product Reviews        

De Tonka olie & Moisturizer van Andelia

De tonka olie & moisturizer zijn effectieve producten voor een gezonde hoofdhuid en het bevorderen van gezonde haargroei vanwege de ontstekingsremmende eigenschappen en het vermogen om de haarzakjes te voeden met essentiële vetzuren. 


Bij regelmatig gebruik zou je binnen enkele maanden resultaat moeten gaan zien, dus vergeet niet geduldig te zijn! 

Vergeet tot slot niet dat ieders haartype uniek is, dus wat voor iemand anders werkt, werkt misschien niet voor jou - maar maak je geen zorgen, want er zijn genoeg andere oplossingen! Veel succes!

Meer informatie over Tonka? Zie hieronder de volgende blogs over Tonka: 

Blog: Tonka: De wonderboon voor Haargroei & Aroma therapie
Blog: Droog haar door de koudere dagen? Wat kan je hier tegen doen?


Ben jij voor het eerst op ons website en wil je weten wat andere klanten over ons service en producten zeggen? Bekijk ons reviews op Trustpilot!

Laat een reactie achter

Translation missing: nl.blogs.comments.description

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd